Komoditeti me çmimin më të mirë

Si rezultat i punes dhe perkushtimit te gjithe stafit ne jemi nder me te kuotuarit ne tregun e hotelerise ne te gjithe vendin. Shumellojshmeria e produktit kryesor qe eshte dysheku ka krijuar mundesine qe ne te marrim pjese dhe te jemi fitues dhe ne tregun spitalor dhe ate te konvikteve studentore. Te ndergjegjshem qe produkti yne sherben per komfortin dhe rehatin e gjumit (qe ze 1/3 e jetes) ne ofrojme produktet e duhura te ndara ne grupe sipas moshes, peshes, ndjeshmerise ndaj alergjive, per nje zgjidhje te drejte te atyre qe kane probleme me shtyllen kurrizore. E gjitha kjo eshte eksperience qe e marrim prej partnereve tane ne Itali dhe prej konsultimeve me ekspertet e fushes. Ne ofrojme garancine sipas standarteve europiane dhe si rezultat reklamimet e produkteve jane te paperfillshme.

Pse të tjerët zgjedhin effe2flex

ss

Cilësia

Zgjedhja e kujdesshme e lëndëve te para dhe e përbërësve janë baza e filozofise sonë prodhuese.

essss44-512

Çmimi

Si një nga kompanitë me prestigjoze ne vënd , ju paraqesim produktet më cilësorë në treg me çmimet më konkuruese.

ec

Garancia

Garancia për cdo produkt deri ne 5 vite.

ita

Produkti

Prodhime Shqiptare me lende te pare Italiane , për më shumë se 20 ne treg.

Gati për një gjum të mrekullueshëm? Zgjidhni rehatinë tuaj.

DYSHEK BOX LATEX

DYSHEK BOX HIBRID COVER HD

JASTËK LATEX

JASTËK MEMORY

KREVAT TAPICERI

(ME ZGJEDHJE)

SUSTA ORTOPEDIKE

DYSHEK NATYRAL PËR SHËNDETIN TUAJ.
ZGJIDHNI JASTËK TE REHATSHËM.