rete-da-letto-fissa-saniflex-500x300

Susta Ortopedike

Zgjidhni nje nga sustat me cilesore dhe produktive.

Karakteristikat :

Profil 40mm * 30mm acciaio me rezistence te larte.
Doghe (Ristela) me shume shtresa speciale te trajtuara ne formaldeid.
Numri I tyre ne nje suste teke eshte 13 deri ne 14 ristela.
Kembe te rrumbullaketa phi 50mm te shoqeruara me tapa.
Pas kembeve kapse plastike najlon per te fiksuar ristelat ne telajo.
Lyerja me boje speciale antitoksike.
Ngjyra eshte ne pergjithesi e zeze.
Pervec kesaj suste ortopedike klasike kemi dhe sustat me mekanizem dhe elektromotorr si dhe linjen
medikale.

Shperndaje me miqte