krevat-tapiceri-me-zgjedhje

Krevat Tapiceri Me Zgjedhje

Krevate me veshje tapicerie lëkure dhe tesut.

Karakteristikat :

  • Suste Optike
  • Suste Druri
  • Gjendet ne permasa dhe modele te ndryshme sipas kerkeses.

Shpërndaje me miqtë