Strukture Dyshek Box Lux

Box Memory

Susta Bonnel 14.5cm×8.5cm diameter 2.4mm 45 mangan.
Shajak (filter) 1200 gr/m 2 .
Poliuretan D 30, 3cm per faqet dhe 4 cm anesore.
Laster memory 3cm per nje komfort maksimal.
Veshja me cope 100% pambuk e qepur ne trapuntatrice ose cope strech elastike per ata qe
e preferojne.
Fashat anesore me Geox 3D per ajrosje.
Shoqerohet me zinxhir kontrolli 35 cm.
Materiale antialergjike te certifikuara sipas standarteve EU

Shperndaje me miqte