VIDEO

Rreth Produkteve Tona ..

Zgjidhni dyshekun e duhur

Sa e rëndësishme është për ju rehatia e gjumit? Zgjidhni një nga materialet me cilesore te prodhimit te dyshekëve dhe dhurojini vetes nje gjum sa më të  rehatshëm. Ju prezantojmë me materialin Latex ose Lattice që është teknologjia më  e fundit e prodhimit të  dyshekëve.

Dysheku Latex

Latex ose Lattice është substanca me cilësore për prodhimin e dyshekeve . Është një material gome natyral i testuar ne ambiente laboratori .

Dysheku i gomuar

Dysheku i gomuar është gjithcka që ju keni ëndërruar për një gjum sa më të rehatshëm.

I përbërë nga disa shtresa ku me kryesorja është Memory Foam , një gomë speciale me densitet maksimal .

Proces pune ne Reparti i montimit te dyshekëve

Proces pune , montim suste bonnel