KËNAQESIA E TË QËNDRUARIT NË SHTRAT

Fillimisht firma u krijua per tregtimin e dyshekeve dhe aksesoreve si produkt i gatshem qe vinte nga Italia. Ne 1996 ne bashkpunim me partneret italian u krijua kompania Effe2 qe do te merrej me prodhimin dhe tregtimin e dyshekeve te te gjitha llojeve, sustave ortopedike dhe aksesoreve te tjere te gjumit. Tashme me nje eksperience 21 vjecare ne prodhim dhe ne tregtimin e produkteve tona.

Cilesia ne rritje, standartizimi i produkteve sipas kerkesave te tregut bashkekohor dhe te pajisur me certifikaten e cilesise se produktit dhe prodhimit ISO 9001. Permirsimi i vazhdueshem i teknologjise, perdorimi i materialve si lende e pare te certifikuara dhe te garantuara, kryerja ne kohe dhe me seriozitet e gjithe kerkesave te klienteles sone tashme prej shume vitesh. Trajtimi me perparesi i kerkeses per produkte cilesore dhe marredhenia me klientin kane qene baza dhe themeli i punes sone. Mundesia qe ofrojme per te provuar produktin dhe ne rast nevoje per ta zevendesuar ate sipas kerkeses se klienteles eshte per ne perparesi.

Si rezultat i punes dhe perkushtimit te gjithe stafit ne jemi nder me te kuotuarit ne tregun e hotelerise ne te gjithe vendin. Shumellojshmeria e produktit kryesor qe eshte dysheku ka krijuar mundesine qe ne te marrim pjese dhe te jemi fitues dhe ne tregun spitalor dhe ate te konvikteve studentore. Te ndergjegjshem qe produkti yne sherben per komfortin dhe rehatin e gjumit (qe ze 1/3 e jetes) ne ofrojme produktet e duhura te ndara ne grupe sipas moshes, peshes, ndjeshmerise ndaj alergjive, per nje zgjidhje te drejte te atyre qe kane probleme me shtyllen kurrizore. E gjitha kjo eshte eksperience qe e marrim prej partnereve tane ne Itali dhe prej konsultimeve me ekspertet e fushes. Ne ofrojme garancine sipas standarteve europiane dhe si rezultat reklamimet e produkteve jane te paperfillshme.

Hotelet te cilat kane marre produktet tona jane: Hotel Boutique Kotoni; Hotel Mondial; Hotel Diplomat; Hotel Europa; Hotel Nobel; Hotel Stela; Hotel Doro City;Hotel Boutique Villa Fernando etj. Gjithashtu hotele e resorte ne bregdet duke filluar Shengjin, ne Durres nje numer shume i madh hotelesh, duke zbritur ne Golem, ne Vlore, resortet ne Dhermi dhe Drimadh dhe mbi 20 hotele te medha ne Sarande. Kemi krijuar bashkpunim me spitalet private, QSUT(Tirane) dhe qindra dysheke te prodhuar per studente dhe te shkollave te mesme.