Si te zgjidhni dyshekun e duhur ?

Zgjedhja e dyshekut të duhur është e rëndësishme për mirëqenien tonë psikofizike sepse fjetja dhe pushimi gjatë natës na ndihmon të rimarrim energjitë e duhura. Sot shumë marka kanë hedhur dyshekët e tyre në treg dhe zgjedhja është paksa e vështirë sepse varet edhe nga nevojat dhe faktorë që duhet t’i dimë.     Faktori…

Cfare eshte latex?

  Latice është një material i ngurtë dysheku bazë. Latice ofron komoditet dhe qëndrueshmëri të lartë kur krahasohet me shumicen e dyshekeve te tjere. Për më tepër, është jashtëzakonisht e qëndrueshme ,me disa shembuj të shtretërve latice që janë perdorur per 40 vite  dhe ende ofrojnë mbështetje dhe rehati! Latice është një derivat i pemës…